Jump to content

Jim Carrey játszhatja a Sonic film főgonoszát

2018. 06. 30. 18:09

A Paramount stúdiónál javában dolgoznak azon, hogy a Sonic the Hedgehog videojátékon alapuló film végül igazán jó lehessen. Ennek érdekében pedig már meg is találták, hogy ki lenne a lehető legjobb a főgonosz alakítására.

A Deadpool rendezőjének, Tim Millernek következő alkotása a Sonic the Hedgehog filmes adoptációja lesz, amihez ha igazak a hírek, akkor meg is találták a tökéletes jelöltet a főgonosz szerepére. A Variety, a The Hollywood Reporter és a Deadline is megírta, hogy Jm Carrey lehet az, aki Dr. Robotnik szerepében csatlakozik a CGI akciójelenetekkel gazdagon megpakolt animációs filmhez.

Természetesen a hír még nem biztos, de a riportok szerint Jim Carrey már a végső tárgyalásokat folytatja a stúdióval. Carrey 1994-ben a The Mask című filmben már megmutatta, hogy jól érzi magát a CGI/komédia közegben, így nem lennénk meglepve, ha most is jól sülne el a szereplése.

Hovatovább más ismerős színészek is feltűnnének a szereplők között. James Marsden (Westworld) és Tika Sumpter (Ride Along, Southside With You) például már biztosan nevét adja a produkcióhoz.

(Forrás: hollywoodreporter.com Kép forrása: hollywoodreporter.com)