Jump to content

Az Atari VCS már előrendelhető az Indiegogo oldalán

2018. 05. 31. 03:56

Az Atari a mai nappal elindította a megújított VCS konzoljának Indiegogo kampányát, s bár a készülékek 2019 előtt nemigen érkeznek meg, de legalább már elő lehet rendelni belőlük.

Az Atari VCS Indiegogo kampányán keresztül igen kedvező csomagokban juthatunk hozzá ehhez a felújított klasszikushoz. Az egyik ilyen limitált ideig kapható csomagban a konzol két verziója mellett egy joystick és/vagy egy modern kontroller is helyet kap.

A mai naptól, egészen június 4-ig a konzol Onyx verzióját kedvezményes áron, csupán 199 dollárért, vagy csomagban egy joystick táraságában 229 dollárért szerezhetjük meg. A fentebb említett határidőn túl 249 és 279 dollárra ugranak majd az árak, illetve ha a modern kontrollert is szeretnénk, akkor 319 dollárra. A joystick külön 29 dollárba, míg a modern kontroller 49 dollárba kerül.

Ha pedig szeretnénk retro külsejű, faburkolatos Gyűjtői Kiadást az Atari VCS konzoljából + Joystick, akkor június 11-ig 299 dollárért szerezhetjük meg, míg e határidőn túl már 339 dollár lesz a modern kontrollerrel együtt.

Az Atari közben azon is munkálkodik, hogy minél több fejlesztőt nyerjen meg a projekthez. Jelenleg 14 stúdiót, köztük az Eden Games, a Code Mystics, a React Games és a Monster Games csapatát sikerült munkára fogniuk. Egyelőre nem tisztázott, hogy ezeknek a partneri megállapodásoknak név szerint milyen játékok lesznek a gyümölcsei, de reméljük a legjobbakat.

Az Atari úgy reméli, hogy a termék 2019-re szállításra kész lesz, de már most is jelentős csuszásban vannak az eredeti tervekhez képest. Ennek ellenére sokan vetették rá magukat egyből és vetik rá most is a cikk írásának pillanatában a VCS-re. Eddig közel 1,2 millió dollárt sikerült összegyűjtenie a cégnek, mindössze másfél óra alatt.

(Forrás: indiegogo.com Kép forrása: indiegogo.com)