Jump to content

Elon Musk már gondolatban osztogatja is az ingyenes jegyeket a forgalomkerülő alagutjához

2018. 05. 13. 13:37

A Boring Company vezére, avagy a modern idők alagútfúró Herkulese, Elon Musk egy újabb poszttal örvendeztette meg a követőit és a földalatti járatok szerelmeseit az Instagram oldalán.

Tweetek jobbra, Istagram posztok balra, mindenfelé repkednek Elon Musk tollából a Boring Company legújabb történéseivel kapcsolatos apró kis hírmorzsák. Talán nem is gondolnánk, de forgalomkerülő alagút a Los Angeles alatt húzódó része már szinte teljesen kész is. Ennek a résznek nem mellesleg lesz egy külön megállója a SpaceX Hawthrone központjánál. A munkálatok olyan jól állnak, hogy a cég vezére szerint már csak a szükséges papírokra vár a Boring csapata, hogy aztán kezdetnek ingyenes próbautakat kínáljanak. A Boring Company saját kis elektromos utazóegységeire elvileg egyébként is egy busz jegy árának megfelelő összeg elegendő lesz, ami ha igaz, akkor nagyon hamar nagyon népszerűvé válhat ez a közlekedési alternatíva.

Elon Musk újra megerősítette cége korábbi közleményét, miszerint az alagutak forgalomszabályozása mindig előnyben fogja részesíteni a gyalogosokat és kerékpárokat szállító tömegközlekedési eszközöket az autókkal szemben. Tovább azt is megemlítette, hogy már el is kezdték fúrni a következő szakaszt DC és New York között. Jövőre pedig LA és San Francisco összekötése szerepel a tervek között.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: Elon Musk (Twitter))