Jump to content

George R.R. Martin, az utolsó nagy LiveJournal felhasználó, elhagyta a platformot

2018. 04. 15. 05:41

Csak semmi pánik! George R.R. Martin ugyan elhagyja a LiveJournal színpadját, de a móka tovább folytatódik, csak immár a saját oldalán.

Egyszer volt, hol nem volt, a LiveJournal volt az egyik legnagyobb blogoló oldal, ahol bizony nem csak tinik ömlengtek fiatalságukat próbára tevő lelki sanyarúságakról, de korunk néhány népszerű írója is szerencsét próbált. Eme jeles személyek között gyakorlatilag az oldal mellett utolsóként kitartó George R.R. Martin döntött úgy a minap, hogy 13 évnyi hűség után szakít a platformmal (valar morghulis) és egy új helyet keres ahol a rajongóit frissen tarthatja történeteivel.

George R.R. Martin ’Not a Blog’ utolsó LiveJournal bejegyzését itt tekinthetjük meg, vagy ha úgy tartja kedvünk, akkor vissza-vissza is lapozgathatunk, mert bizony akad ott minden politikától kezdve az íráson át, természetesen a nagysikerű Trónok Harca sorozatig.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy Martin abbahagyná a blogolást, mert azt tovább fogja folytatni, csak immár a saját, a LiveJournal blog hangulatát autentikusan visszadó oldalán. Bár annyit elismert, hogy talán mostanság egy kicsit kevesebb ideje lesz a minionjait etetni, de azért mentsük csak el blogjának új lelőhelyét is bátaran a könyvjelzőink közé.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: LiveJournal)