Jump to content

Kedvezményt kapnak a Spotify előfizetésből a PS4 Plus előfizetők

2018. 04. 11. 19:18

Előfizetnénk a Spotify és a PlayStation Plus szolgáltatásokra, mert ha igen, akkor most jó eséllyel még spórolhatunk is egy kicsit, ha mindkettővel garázdálkodtunk.

Az aktív PS4 Plus előfizetéssel rendelkező tagok egy új akció keretében 10%-os kedvezménnyel fizethetnek elő a Spotify Premium zenei szolgáltatásaira. Igaz, ami igaz, az egyébként sem túl magas Spotify előfizetés havidíjából kapott 10%-os kedvezmény nem valami sok, de hé, ennyivel is kevesebb lesz a számlánk, ami még mindig jobb, mintha több lenne.

Az ajánlat csábító. A PlayStation Music szolgáltatáson keresztül elérhető Spotify lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéinket kedvenc játékaink közben is könnyedén elérhessük, míg a Premium előfizetéssel mindezt kiváló hangminőséggel és reklámok nélkül tehetjük meg.

A kedvezményre azok a PS4 tagok jogosultak, akik 2018. október 10-ig fizetnek elő a Spotify Premium szolgáltatásra a PlayStation Áruházon keresztül. Ne feledjük, hogy a művelethez össze kell majd kötnünk a PSN fiókunkat a Spotify fiókunkkal, ha eddig még nem tettük volna meg.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)