Jump to content

Elon Musk lángszórója benne lesz a következő Borderlands játékban

2018. 01. 29. 15:26

Az már egy ideje nyílt titok, hogy a Gearbox javában dolgozik a következő Borderlands játékon, de ha eddig nem lettünk volna meggyőzve, akkor itt egy újabb bizonyíték Elon Musk lángszórójával megfűszerezve.

Ha az eddigi közösségi oldalakon megvillantott kommunikációjából és a The Boring Compmany lógóval ellátott lángszórójából se vágtuk volna le, hogy Elon Musk kapható a mókás ötletekre, akkor itt egy újabb bizonyító erejű csicsergés a Twitter univerzumából közte és a Gearbox-os Randy Pichford között.

Az üzenetváltások tanulsága szerint a Gearbox csapatának annyira megtetszett Musk céges lángszórója, hogy úgy döntöttek hozzá is adják a következő Borderlands játékukhoz, illetve megkérte a Tesla és a SpaceX vállalat fejét, hogy dobjon össze egy néhány sort a fegyver játékbéli leírásához, ha nem gond, vagy akár az egyik tweetjét is idézhetik, ha nem bánja. Musk persze egyáltalán nem bánta a dolgot, s szinte rögtön rá is bólintott a dologra. Szórakoztató kis ötlet lesz ez, amit alig várunk, hogy viszont láthassunk a következő Borderlands játékban.

(Forrás: mein-mmo.de Kép forrása: mein-mmo.de / The Boring Company)