Jump to content

John Cena lehet a Duke Nukem film főszereplője

2018. 01. 25. 03:34

A jól ismert birkózó, néha színészkedő John Cena a hírek szerint tárgyalásokat folytat arról, hogy főszerepet vállaljon a készülő Duke Nukem filmben.

A THR riportja szerint, a Paramount stúdió és a Michael Bay féle Platinum Dunes által gyártott Duke Nukem filmnek nem mást szeretnének megszerezni főszereplőnek, mint magát John Cena-t. A tárgyalások már elvileg folynak is a stúdió és a színész között, ha pedig így van, akkor jó esély van rá, hogy végül sikerül majd megegyezniük. Nem ez lenne ugyanis, hogy a Paramount és Cena együtt dolgozik. A Szinész már a stúdió több filmjében is szerepelt, így minden alapunk meg lehet a bizakodásra. Bizakodni pedig bizakodunk, mert John Cena tökéletes jelöltnek tűnik erre a szerepre.

Remélhetőleg lesz is végre valami a Duke Nukem sorozat jogaiból, mert ha a remakeket nem számoljuk, akkor utoljára eredeti alkotásként a Duke Nukem Forever jött ki belőle, az meg még 2011-ben volt és azt is egy évtizeden át fejlesztették. Most a Paramount kezében úgy tűnik jó helyre kerültek a sorozat filmes jogai.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)