Jump to content

Boldog Új Évet Kíván az IT Mozaik szerkesztősége

2017. 12. 31. 23:59

Az IT Mozaik csapata ezúton kíván Boldog Új Évet minden Kedves Olvasónknak. Szeretnénk megköszönni az egész éves figyelmet és támogatást.

Az IT Mozaik szerkesztősége az idén is fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy olvasói számára elhozza az informatika és a technológia világának legújabb és legérdekesebb híreit. Újabb 1200 cikkel lettünk gazdagabbak ebben az esztendőben, így már összességében több ezer érdekes olvasnivalóval a hátunk mögött vághatunk neki az új évnek. A 2017-es év a robotok, az elektromos üzemű járművek, a privát úrvállalkozások és a mindenféle okosabbnál okosabb okoskütyük éve volt, de 2018-as év még ennél is vadabbnak ígérkezik.

A 2018-as év is várhatóan rengeteg érdekes újdonságot tartogat majd számunkra. A következő évben tovább folytatódik az IoT technológia, az automatizálás és a virtuális valóság kibontakozása, épp úgy, ahogy az elektromos autók expanziója. Hogy milyen jövőt hoznak az emberiség számára az olyan rohamosan fejlődő területek, mint a mesterséges értelmek kutatása, a robotika és a génsebészet, illetve hogy milyen hatással lesznek a foglalkoztatottság alakulására, a demográfiai kérdésekre vagy éppen az általunk ismert világegyetem határainak kitolására a technológiai újdonságok, azt megtippelni se mernénk, de mi továbbra is itt leszünk, hogy közösen keressük ezekre a kérdésekre a válaszokat olvasóinkkal. Mielőtt azonban nekivágnánk az új évnek, búcsúzunk el a mögöttünk álló esztendőtől:

Viszlát 2017, helló 2018!

Az IT Mozaik szerkesztősége minden kedves olvasónknak egészségben és sikerekben gazdag, boldog új évet kíván!

(Forrás: itmozaik.hu Kép forrása: pixabay.com)