Jump to content

A NeoGAF visszatért, méghozzá egy közleménnyel a tulajdonostól

2017. 10. 24. 21:10

Nem csak, hogy visszatért a NeoGAF, de az elmúlt napok történéseire reagálva és az eddigi hallgatását megtörve egy közleményt is kiadott az oldal vezetője.

Korai volt temetni a NeoGAF oldalát, habár tegnap még tényleg nagyon rosszul állt a szénája. Először jöttek a vádak, aztán a tomboló fórumozók, amit az oldal leállása követett, miközben a szexuális zaklatással vádolt Tyler Malka egy árva szót se reagált az egészre.

Most a pár napos hallgatását megtörve Malka végre nyilatkozott:  Kijelentette, hogy Leupp nem szavahihető forrás, valamint hogy az általa elmesélt történet egész egyszerűen nem tükrözi azt, ami valójában történt. A vádakat nevetségesnek és alapozatlannak tartja, illetve szemtanukkal és bizonyítékokkal tudja alátámasztani, hogy ami történt, az közös belegyezés alapján történt.

Az is kiderült, hogy a közös történetüknek ennyivel korántsem volt vége. Az eset után találkoztak és megbeszélték a dolgokat, köztük azt is, hogy Tyler közeledése nem volt helyénvaló. Mindez ellenére aztán később mégis lefeküdtek. Az E3-ra is közösen indultak, ahol Malka egy másik lánnyal került kapcsolatba, amire Leupp kifejezetten rosszul reagált.

Hogy mi az igazság ebből az egészből, és ki mond igazat ebben a bulvárszintű kálváriában, arról az emberek véleménye erősen megoszlik. A NeoGAF fórumán sokan tovább támadják Malka személyét, akadnak olyanok is, akik hisznek neki, és hát jó sokan simán csak örülnek, hogy újra megy az oldal.

Hogy a NeoGAF oldalain többé ne fordulhasson elő hasonló, arról azért gondoskodtak. Az oldal off-topic része hamarosan megszűnik, azaz ezután mindenki likvidálható lesz, aki nem a videojátékokról kíván beszéli.

(Forrás: vg247.com / kotaku.com Kép forrása: vg247.com)