Jump to content

Jönnek az ellenőrzött Discord szerverek

2017. 10. 16. 10:32

A Discord fejlesztői egy olyan – közösségi oldalakról már ismerős – új funkciót implementáltak a programjukba, amivel a felhasználók könnyebben fogják tudni azonosítani a hivatalos szervereket.

A Discrod új „verified” szerver program teljes kontrollt biztosít majd a fejlesztőknek a saját szervereik felett. Ezeknél az ellenőrzött szervereknél is épp úgy tudnak majd kommunikálni a tulajdonosok a közösséggel és híreket megosztani velük, mint ahogyan azt a jelenlegi szervereknél is lehetséges. A különbség az lesz, hogy az ellenőrzött szerverek a hivatalos csatornák részeként lesznek számon tartva. Az ellenőrzött szerverek mivoltát egy kis jelvény fogja igazolni, valamint egyedi URL címmel és testreszabható kezdőképernyővel futnak majd.

Jelenleg 100-nál is több szervert működtetnek különféle fejlesztő csapatok és kiadók, beleértve  a Minecraft, a PlayerUnknown’s Battlegrounds, a Clash Royale és más hasonló címek Discord szervereit. Az igazolt szerver státusz megszerzéséért itt lehet jelentkezni.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)