Jump to content

Egy különleges webshop férfiaknak

2017. 09. 25. 08:00

Trendhim nevezetű, dán webshopot két dán fiú alapította 2007-ben, tizennyolc évesen majd rá egy évre elkészítették a webshopot, megvásárolták az összes terméket, amiben fantáziát láttak és elkezdtek foglalkozni egyre többet a vevőkkel. 2011-ben már egy 200 négyzetméteres üzlethelyiséget béreltek, hiszen egyre többen elkezdték megismerni az online áruházat, új termékkategóriákat vezettek be és egyre többen kezdtek el rendelni a cégtől. Egy évvel később létrehozták a cég luxus márkáját a Lucleont, ami jelenleg is a cég különlegessége.

Milyen országokban van jelen a webshop?

A webshop indulásakor Dánián kívül kizárólag Norvégiába és Svédországba szerették volna terjeszkedni, azonban miután egyre több országokból érkezett rendelés eldöntötték, hogy megpróbálnak minden európai országba terjeszkedni. 2016-ban tíz új piacon jelent meg a Trendhim, így jelenleg már huszonkét országban van jelen. Minden országba ingyenes a kiszállítás a csomag mennyiségétől, árától és súlyától függetlenül. Az elkövetkező hónapokban az a cél, hogy Európán kívül megcélozzák a Közel-Keletet és Dél-Amerikát is.

Milyen termékeket lehet rendelni?

A cég kizárólag férfi kiegészítőket árul, és jelenleg nem terveznek női termékeket árusítani. Az online áruházban kiegészítők széles választékát kinálják, hiszen a karóráktól kezdve a táskákon át egészen a nyakkendőkig minden kiegészítő megtalálható. Legújabb kiegészítők a borotválkozási termékek, amivel nagyon nagy sikert arattak, hiszen magas minőségi termékeket árulnak megfelelő áron. A másik újdonság, ami szintén siker lett a cég számára, az nem más, mint a bőrtáskák és pénztárcák árusítása; mindegyik darab prémium minőségű marhabőrből készült, amit mi sem bizonyít jobban minthogy minden táskára négy év garanciát biztosít a cég.

Miért érdemes a webshopból rendelni?

Leginkább a kiválló szolgáltatásra és a gyors kiszállításra fókuszálnak, hiszen mindenkinek fontos, hogy a megrendelt csomag minél előbb megérkezzen. A cég másik nagy előnye, hogy elérhető áron biztosítanak, magas minőségi termékeket széles választékban férfiaknak. Minden megrendelt termékre 365 napos pénzvisszatérítési garanciát biztosítanak, így az esetleges problémák esetén, nem kell aggódnunk a visszaküldés miatt. Hétfőtől péntekig minden délután négykor veszi át a futár a csomagot a dániai raktárban, így ha ezelőtt rendelsz, a csomagod még aznap feladásra kerül és legkésőbb öt munkanapon belül megérkezik hozzád.

Összegyűjtöttünk néhány olyan termék kategóriát, amik tökéletes kiegészítők lehetnek az őszi mindennapokra:

*Karkötők

*Csokornyakkendők

*Sapkák

(Forrás: Szerkesztőség)