Jump to content

Pornóoldal adna esélyt a Sense8-nak egy újabb évadra

2017. 08. 21. 14:31

A Sense8 egyike a legérdekesebb és legkreatívabb műsoroknak, amik elérhetőek napjainkban a streaming szolgáltatókon keresztül, de Netfilx nem találta elég jónak egy harmadik évadra. Szerencsére akadna, aki igen.

 A Wachowski féle Netflix show első és második évadja egy olyan történetet mesél el nekünk, amiben 8 különleges képességekkel rendelkező ember életét követhetjük nyomon. Nem, ez nem az a szokásos összeáll a szupercsapat világmegváltani történet. Főhőseink egészen nyomasztóan hétköznapi és végtelenül emberi problémákkal néznek szembe ebben a sorozatban, mint szerelem, szexualitás, nemiség és úgy egyáltalán a valakihez való tartozás érzése. Persze ezek a hétköznapi problémák is teljesen másként néznek ki, ha egy szuperképességgel rendelkező ember szemszögéből éli meg őket az ember. Mindenesetre a sorozat felkeltette az XHarmster nevű pornóoldal figyelmét is, akik nyílt levélben keresték meg Lilly és Lana Wachowski-t egy ajánlattal, miszerint ők nem hagynák veszni a sorozatot.

Az xHamster alelnőke, Alex Hawkins levélben tudatta, hogy nem csak egyszerűen átvennék a sorozatot, de még nagyobb költségvetést is biztosítanának a készítőknek, mint az első két évadhoz a Netflix tette.

Hogy miért olyan fontos pont ez a sorozat egy pornóoldalnak? A Sense8 alkotói Lana és Lilly Wachowski (születési nevükön Larry és Andy, de már mindketten nőként élnek) rengeteg szexualitást és perverziót mutattak be a sorozatukban, amiről az XHamester szerint fontos és jó, hogy ilyen nyíltsággal lehessen beszélni. Már csak az a kérdés, hogy a sorozat alkotói elfogadják-e ezt a nem mindennapi ajánlatot.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: Netflix)