Jump to content

A böngészőnkben fog futni az uTorrent következő verziója

2017. 04. 23. 12:28

Hamarosan nagy változásokon esik át világ legnépszerűbb BitTorent kliense. Az uTorrent alkalmazás a böngészőnkből is futatható lesz, ami számos új és modernebb funkciók beépítésének lehetőségével kecsegtet.

Bram Cohen, a BitTorrent létrehozója ejtette el a hírt egy a Steal This Show számára adott interjúban. Ha a hír igaz, akkor ez egy nagyon jó hír. Ezzel a lépéssel az uTorrent jobb streaming támogatást kapna, amivel a jelenlegi kliens nem nagyon boldogult eddig.

A fejlesztők még egy darabig biztos nem fogják erőltetni a felhasználók áttérését egy ilyen új kliensre. Ez egy nagyon érzékeny kérdés lesz és ügyesen kell elővezetnie a fejlesztőknek, hogy a felhasználók valóban előrelépésként tekintsenek arra, ami történik, és ne tegyék tönkre közben az eredeti felhasználói élményt.

Az új klienssel új és sokkal modernebb funkciók beépítésére is lehetősége nyílik a fejlesztőknek, amik majd jó indokot adhatnak felhasználói oldalon a kliens újabbra cserélésére. Nem lennénk meglepve, ha a cég Maelstorm böngészőjéből is átkerülne néhány elem az új kliensbe.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: cointelegraph.com)