Jump to content

Boldog Föld napját kíván nekünk a Google

2017. 04. 22. 11:38

A Föld napi Google Doodle egy barátságos róka történetét meséli el nekünk, aki álmodik egy rosszat a klímaváltozásról, majd ebből a rossz álomból felríva elhatározza, hogy tesz valamit azért, hogy a rossz álom csupán álom maradjon.

A Föld több mint 4,543 milliárd éves és több mint 8,7 millió faj otthona, ráadásul egyelőre az egyetlen ismert planéta ebben az univerzumban, ahol az élet kialakult. Ennél fogva nem árt, ha kicsit odafigyelünk rá. Ez persze nem csak a Föld napján igaz, ezért különösen praktikus, hogy az idei Föld napi Google Doodle mellé az év minden napján hasznosan alkalmazható tippeket szedett nekünk csokorba a Google, amik segítenek megőrizni szeretett bolygónkat egy az unokáink számára is élhető formában. Tegyük boldogabb hellyé a bolygónkat!

A Google nagy hangsúlyt fektet a környezet megőrzésén és védelmén munkálkodó szervezetek támogatásába. A cég még az idén szeretne 100%-ban áttérni megújuló energiák használatára. Erről és a Google további Föld napi akcióiról tájékozódhatunk bővebben, ha felkeressük a cég hivatalos blogját.

(Forrás: blog.google Kép forrása: blog.google)