Jump to content

Az ingyenes órák mellé prémium előfizetést kínál a Duolingo

2017. 04. 22. 10:04

Az elképzelés, hogy egy új nyelv elsajátításának ingyenesnek kéne lennie a Duolingo alap ötlete. Ezen nem is szeretnének változtatni a fejlesztők, de közben azért a bevételekre is gondolni kell.

Az elmúlt néhány évben a Duolingo alkalmazás számtalan embernek tette lehetővé, hogy egy szórakoztató és hordozható módszert válasszon új nyelvek megismeréséhez és megtanulásához. Most a cég megkísérli az ingyenes nyelvtanulási eszközt egy profit termelésre képes üzletté alakítani. Teszik ezt egy új prémium szolgáltatás bemutatásával.

Az új szolgáltatás a Duolingo Plus, de a szolgáltatásért fizetett havi 10 dollárért nem plusz órákat kapunk és az ingyenesekről se kell senkinek lemondani. Csupán annyit érünk el az előfizetés megváltásával, hogy reklámmentes hozzáférést kapunk a már jól megszokott platformunkhoz. Igazából teljesen korrekt a dolog. Lehetőséget ad az embereknek támogatni ezt az egyébként nagyszerű alkalmazást, de aki nem akar fizetni ezért, az meg a reklámok megtekintésén keresztül járul hozzá a projekt anyagi biztonságának fenntartásához. A Duolingo csapata további fejlesztéseket tervez megvalósítani, így szükségük is lesz a bevételekre.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: engadget.com)