Jump to content

A Google kalendáriuma kész meghódítani az iPad készüléked

2017. 03. 30. 13:11

A Google Calendar for iOS egy kivételesen hasznos megoldás, ha nem sikerült vagy nem akarunk megbarátkozni az Apple saját naptáros megoldásával, csak annyi bibi van vele, hogy csak iPhone készülékekre tervezték. Ez a kis apróság került most fixálásra.

Aztán két évre rá a hivatalos Google naptár alkalmazás megkapta a sokak által áhított iPad támogatást és mindenki boldogan nyomkodta tovább a telefonját még bele nem halt. Valahogy így szólhat majd az a mese, amit az unokáinknak mesélhetünk erről a napról, feltéve hogy annyira kifogyunk a történetekből, hogy ilyesmire vetemedünk. Lényeg, a lényeg, végre az Apple féle tabletekről is szuggerálhatjuk a guglis naptárunk, hátha végre terem benne némi szabadidő. A frissítést itt vadászhatjuk le az Apple oldalán.

Másik említésre méltó eseménye a mai napnak Google fronton, hogy készül a Today View widget, ami egy közelgő képernyő zárat és értesítési központot ütemez be nekünk. Ezek mondhatni nem forradalmi újítások (kérdezzük csak meg bármelyik Android felhasználót), de azt el kell ismerni, hogy már azóta nagy rájuk az igény, mióta az iOS verzió megérkezett.  

(Forrás: engadget.com Kép forrása: engadget.com)