Jump to content

Kéthavonta új Twitch nevet választhatunk magunknak

2017. 02. 26. 08:23

A mai naptól bárki megváltoztathatja a Twitch oldalhoz tartozó felhasználói nevét. Hogy mi a trükk? Semmi. Csak arra az egyre kell figyelni, hogy 60 naponta van egy lehetőségünk.

A legszebb az egészben, hogy egy lyukas garasba se kerül nekünk, hogy a jó öreg bolyhosdzsungel6969-ről valami emlékezetesebb felhasználói névre váltsunk.

Ha elhatározzuk magunkat a csere mellett, akkor a régi elhagyatottá vált nevünket még legalább 6 hónapig fenntartja a Twitch, egészen addig még úgy nem döntenek, hogy a név visszakerülhet a közösség számára, mint új, lefoglalható név.

A váltás egyik kellemetlen következménye lehet, hogy néhányan elveszíthetik a fiókjukhoz tartozó statisztikákat. Ennek elkerülése végett érdemes előre exportálni az adatokat.

Az egész folyamat meglehetősen egyszerű. Beröffentjük magunkat a fiókunkba, bemászunk a beállítások oldalhoz és onnan már tudni fogjuk a dolgunk. Képzeljük csak el, hogy mi lenne, ha a Sony is meglépne valami hasonlót, és így 10 év után végre le lehetne cserélni a PSN fiókunkhoz tartozó, még 2007-ben megadott felhasználói nevünket.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: twitch.tv)