Jump to content

A 6 másodperces loopok öröké élhetnek a Vine archívumban

2017. 01. 24. 08:16

A végtelenbe és tovább pöröghetnek az egykori Vine felhasználók videói, hála a Vine archívumának, ahol nagy becsben őrzik az internete történelem eme apró darabkáit.

A Twitter bár kegyetlenül elvágta a Vine szolgáltatást, mint Pista bá hajnaltájt a malacot, de teljesen még se kívánja a múltba temetni a közösség által létrehozott tartalmakat, inkább csinált belőle egy virtuális kegyeleti helyet. Mostantól a Vine archívum szolgál otthonául kedvenc végtelenített videós szösszeneteinknek.

A Vine archívumhoz a Vine.co URL címen férhetünk hozzá, ahol egy nagyon kezes kis index oldal fogad majd minket. Egyszerűen és áttekinthetően sikerült rendezni a 6 másodperces anyagok millióit és még a legjobbak kiemelésre is kerültek. Van külön kategória a sportnak, az állatoknak, a művészetnek és így tovább. Egész kis praktikus múzeum lett berendezve.

Ha hiányoljuk a formátumot, akkor még most is lőhetünk ilyen rövidke kis ismétlődő videókat a Vine Camera appal, de ezeket már jobb híján egyenest a Twitterre posztolhatjuk. Akinek pedig esetleg nem tetszik, hogy az örökkévalóságig megőrizzék a régi Vine-os emlékeit, az még mindig törölheti a fiókját.

(Forrás: itmozaik.hu Kép Forrása: itmozaik.hu)