Jump to content

December közepén jön ki a Tesla Autopilot feljavított változata

2016. 11. 28. 10:56

Ha azon szerencsés vezetők közé tartozunk, akik az elsők között vásároltak maguknak Model S vagy Model X autókat Enchanced Autopilot támogatással, akkor már biztos nagyon vártuk ezt a hírt.

Vagy úgy is mondhatjuk, hogy már biztos türelmetlenül vártuk, hogy végre mikor kezd el működni a várakozásainknak megfelelően az önvezető autónk. Nos, a ködösítésnek vége. Elon Musk informálta az új Model S tulajdonosait, hogy az Enchanced Autopilot frissítés körülbelül három hét múlva érkezik meg (november 26-tól számítva). Ez mondhatni egy egész kedves karácsonyi ajándék lesz, bár ne reméljük, hogy mindent megkapunk most, amit a Tesla korábban ígért.

Az önvezető autó projekthez havi bontásban fognak érkezni a frissítések, míg nem az autók teljesen önállóvá nem válnak. Ez azt jelenti, hogy az olyan komolyabb funkciókra, mint például a Smart Summon, még hónapokat kell várni mire a saját Tesla autónknál is láthatjuk. Ez könnyen lehet, hogy nem tölti el különösebben boldogsággal azokat, akik már megvásárolták az autót, de reméljük, hogy a várakozás idővel kifizetődik.

 

(Forrás: engadget.com Kép forrása: youtube.com)