Jump to content

Még hogy a sült galamb nem repül a szádba.. dehogynem!

2016. 11. 17. 19:00

Van az úgy, hogy egy fáradt nap után elegünk van, és embert nem szeretnénk látni, csak egy szép szelet pizzát. Ilyenkor az online rendelés jó megoldás, de még mindig ott a futár, aki bár nem tehet róla, de ő is csak ember, ezzel pedig tönkre is tette a terveinket.. egészen mostanáig. Mostantól ugyanis új éra kezdődik az antiszociális pizza fogyasztás történetében. Mától drón kiszállítással is kérhetjük a pizzánk.

Sajnos a dolog még nem igazán elterjedt. Egyelőre csak a híres-neves Domino’s pizzéria csinál ilyet és ők is csak Új-Zélandon. Nagy kár, mert legalább egy embert tudok itt mindjárt hirtelen a monitor előtt, aki roppantmód tudná értékelni ezt a szolgáltatást és nem csak azért, mert ezzel a minimálisról a nullára húzható a pizza beszerzéséhez szükséges emberi kommunikáció szintje, hanem azért is mert milyen király lenne már, hogy ha nem is szó szerint a számhoz, de az ajtóm elé repül a kaja.

A drónok gyorsabb és biztonságosabb pizza kiszállítással kecsegtetnek mindenki számára, állítja a Domino’s csoport vezérigazgatója, Don Meiji. Ez azt jelenti, hogy a vásárlók gyorsabban és frissebben kaphatják meg az áhított finomságokat, akár 10 percen belül. A cég folyamatosan integrálja a drónos módszert a kiszállítási rendszerébe, így remélhetőleg hamarosan szélesebb kőrben is elterjedhet ez a módszer. Mi várjuk nagyon!

(Forrás: engadget.com Kép forrása: engadget.com)