Jump to content

Új Mac gépet jelent be az Apple október 27-én?

2016. 10. 19. 13:00

Már az Apple szeptemberi eseménye előtt is terjengtek pletykák, hogy a cég pár Mac-es hírt még tartogat egy kicsit az októberben esedékes prezentációra. Azóta eltelt egy hónap, de még most se biztos semmi.

Bármi megtörténhet vagy akár semmi. Ismerjük az szituációt. Tény, ha az Apple október 27-én nagy Mac-es bejelentésre készül annak azért már több jele lenne, mint pár poros pletyka. Azért még a sajtó felé a meghívókat most se lenne késő kiküldeni. Akárhogy is a Recode szerint megnyugodhatunk, az Apple október 27-én tartott rendezvényen le fog leplezni egy új Mac gépet. Ez egy kisebb méretű esemény lesz, mint az iPhone 7 bemutatása volt (valószínűleg az Apple kampuszán), de ez még nem csökkentse senki érdeklődését a bemutatandó termékek iránt.

Dönthetünk úgy, hogy nem hiszünk a pletykáknak és talán igazunk is van, hiszen gyakorlatilag semmi olyan kiszivárgott információt nem kaptunk, amit elvárnánk. Persze nagyot nem lehet tévedni az ilyen konspirációkkal hiszen az Apple gyakorlatilag összes termékének folyamatosan készülnek a frissebb, szebb, jobb, erősebb változatai, így a Mac gépeknek is. Egy hét múlva okosabbak leszünk, hogy kinek volt igaza.

(Forrás: engadget.com Fotó forrása: pixabay.com)