Jump to content

Már csak néhány napig ingyenes a Windows 10-re frissítés

2016. 07. 26. 16:00

Július 29-ig válthatunk még ingyen és bérmentve régebbi Windows rendszerünkről a Microsoft legfrissebb operációsrendszerére. Ne maradjunk le róla!

Komoly pénzbe fog fájni, ha most késlekedünk. Ha tervezünk Windows 10-re váltani, akkor még legjobb, ha ma nekilátunk, mert hónap végén jön a Windows nagy évfordulós frissítése megannyi újdonsággal (új Cortana parancsok, részben összevont Windows/Xbox app áruház, Windows Hello, stb.) és az ingyenes Windows 10-re történő frissítési időszaknak a végével. Utána egy sima Microsoft Windows 10 Home Edition körülbelül 120 dollárba (42 ezer jó magyar forintba) fog kóstálni, a Pro verzió pedig ennek hozzávetőleg a duplájáért lesz beárazva.

Persze, ha eddig késlekedtünk a váltással, akkor minden bizonnyal megvan rá az okunk. Mégis legalább annyiból érdemes lehet megejteni a frissítési procedúrát, hogy beszerezzük még ingyenesen a Windows 10 licencet, aztán még mindig visszaállíthatjuk a rendszert egy korábbi pontra, de legalább már gondoltunk a jövőre is és ott lapul majd a tarajunkban egy Windows 10 is teljesen ingyen.

(Forrás: engadget.com)