Jump to content

Az Amazon faházakat épít az alkalmazottaknak, ahol pityereghetnek

2016. 07. 17. 10:00

Üvegházak és faházak létrehozását tervezi az Amazon, hogy egyszerre ápolja a munkavállalók és a természet lelkivilágát is, de hogy fog ez működni?

Az Amazon keményen dolgozik, hogy valami olyasmit kínáljon az alkalmazottainak, ami határozottan átlagon felüli, amikor az irodai kultúra kerül szóba. Ahelyett, hogy kiszúrná a munkavállalók szemét valamiféle különleges székekkel vagy egy kávézóval, valami sokkal nagyobbat tervez. Méghozzá egy speciális üvegházat, amikbe sok-sok kis faházikó kerül elhelyezésre.

A The New York Times beszámolója szerint az üvegházat Seattle belvárosában tervezik felhúzni és egyfajta menedékhely lesz az alkalmazottaknak, valamint egyben otthona több mint 3000 növényfajnak, melyek közül több veszélyeztetettnek számít.

A faházikók tökéletes találkozóhelyként szolgálnak az Amazon dolgozóinak, hogy ott megvitassák a munkával vagy egyéb dolgokkal kapcsolatos témáikat. Első körben az üvegház csak az Amazon alkalmazottainak lesz elérhető, de később tervezik megnyitni a publikum számára.

A kezdeményezés lenyűgöző és rendesen aláássa a nagy kegyetlen, lelketlen multikról szóló szösszeneteket is egyúttal. Az üvegház valamikor 2018 elejére készül el és egészen biztosan sok örömüket lelik majd benne az Amazon dolgozói.

(Forrás: engadget.com)