Jump to content

Hamarosan már csak a 18 év felettiek Tinderezhetnek

2016. 06. 10. 16:00

Eddig 13 éves kor volt a minimum, amivel regisztrálni lehetett a Tinderen. Ezt a korlátozást emeli 18 évre a társkereső, hogy egy kicsit komolyabbnak tűnjön.

Bár a Tinder szereti magát komoly társkeresőként hirdetni mégis egyre inkább úgy hírhed el, mint alkalmi szexpartner kereső. Persze, hogy ez mennyire igaz vagy mennyire csak rosszmájúság az leginkább a felhasználói bázison áll vagy bukik. Ebből a felhasználói bázisból döntött úgy a Tinder, hogy lecsíp egy keveset. Méghozzá kor szerint rendezve a legaljából. Eddig ugyanis 13 éves kortól lehetett regisztrálni az alkalmazásba, amivel így a 13 és 17 év közötti fiatalok is tudtak ismerkedni. A Tindernél úgy gondolhatták, hogy ez a felhasználói bázisuk 3 százalékát jelentő korosztály már annyira nem illik a profiljukba, szóval őket egyszerűen egy korlátozással kitessékelik az ajtón.

A jövőben már csak 18 éven felülieknek engedik használni az appot. Igaz senki se tudja ellenőrizni igazán, hogy valóban hány éves is a profil tulajdonosa, szóval valószínűleg ez a változtatás inkább csak marketing célú, minthogy valójában változtatna a Tinder felhasználói bázisának korösszetételén.

(Forrás: engadget.com)