Jump to content

Újfajta posztolási lehetőséget tesztel a Facebook

2016. 06. 08. 10:00

Egy újfajta megosztási opcióval kívánja távol tarthatóvá tenni az idővel mulandó posztokat az idővonalunktól a Facebook.

Az elképzelés lényege, hogy a közösségi oldal felhasználóinak lehetőségük legyen beállítani, hogy egy megosztani kívánt cikket, képet, How I Met Your Mother idézetet, vagy a jó ég tudja még mit tartanak-e annyira fontosnak, hogy az az idővonalukhoz is hozzáadják. Amennyiben nem, úgy bepipálhatják a „Hide From Your Timeline” opciót a megosztásnál és probléma megoldva. Ebben az esetben ugyanis csak a hírfolyamba kerül publikálására a legújabb macskás kép a 9gag oldaláról és az idővonalunk meg szépen tisztán tarthatjuk a valóban fontos életesemények számára.

Az Engadget megkereste a Facebookot ez ügyben, aminek hála megerősítést nyert, hogy valóban tesztel ilyen elképzelést a közösségi oldal fejlesztőcsapata. A cél, hogy a felhasználók minél könnyebben és célszerűbben szabályozhassák, hogy kivel mit akarnak megosztani és egy ilyen új funkció bevezetése segítheti ezt a cég szerint.

(Forrás: engadget.com)