Jump to content

A Google Play fiókon keresztül is egyenlíthetjük a Netflix számlánk

2016. 04. 29. 16:00

A Netflix egy új lehetőséget kínál az Android felhasználóknak, hogy rendezzék a havi számlájukat. Az androidos Netflix app hamarosan frissül.

A frissítést követően pedig elérhető lesz az androidos Netflix applikáción keresztül egy új opció, a Google Play Billing. Ez azt jelenti, hogy a Netflix szolgáltatásokért felszámolt összegek egyenesen a Google Play számlákra lesznek ráterhelve azoknak a felhasználóknak, akik élnek ezzel a lehetőséggel. Az újdonság a következő hetekben válik elérhetővé, de a megjelenés időpontja eltérő lehet régiónként.

Ugyan ez a funkció már korábban hozzá lett adva az iOS rendszereken futó Netflix applikációz még tavaly szeptemberben. Szerencse, hogy végül ezt a lehetőséget androidos környezetben is viszontláthatjuk. Amennyiben igénybe vesszük ezt az opciót, úgy kevesebb cégnek kell ténylegesen hozzáférést adnunk a kártyaadatainkhoz, ami nem egy rossz dolog biztonságosság szempontjából. Plusz a Google Play fiókunkon keresztül olyan fizetési lehetőségek is elérhetővé vállnak, amikre korábban nem volt lehetősége a Netflix felhasználóknak.

(Forrás: engadget.com)