Jump to content

A Reddit blokkoló funkciója már a kommenteket és a posztokat is elrejti

2016. 04. 07. 12:00

A Reddit tett egy nagy lépést a blokkolás funkciójának fejlesztésével annak irányában, hogy mindenki számára egy barátságosabb közösséget biztosítson.

A Reddit kibővített blokkolási funkciójával már nem csak azt akadályozhatjuk meg, hogy valaki privát üzeneteket küldjön nekünk, de teljesen kitörölhetjük az egész oldalról kommentestől posztostól. Na jó, nem töröljük ki, csak elrejtjük magunk elől mondván, ha nem látom akkor nem fáj. Gyakorlatilag olyan lett a feltuningolt blokkolás a Reddit-en, mint a Twitter-es némítás. Egyszerűen nem látjuk a letiltott felhasználók tevékenységét.

A Reddit már tavaly június óta tervezgette a funkció fejlesztését. Kényes kérdés volt ez, amire a lehető legjobb megoldást kellett megtalálni. Mi úgy gondoljuk, hogy ez egy jó kezdet arra, hogy legyen eszközünk megszabadulni a trolloktól és a zaklatóktól. Ha esetleg valakit véletlen blokkolnánk, vagy meggondoltuk magunkat, akkor a beállításoknál találhatunk egy blocked fület ahol levehetünk bárkit a feketelistánkról, aki korábban odakerült.

(Forrás: engadget.com)