Jump to content

Frinkiac – A Simson család mémgyártó keresőrendszere

2016. 02. 04. 14:00

A Frinkiac egy kifejezetten az egyik legnagyszerűbb és legnépszerűbb amerikai rajzfilmsorozatnak a Simpson családnak (eredeti címén The Simpsons) szentelt keresőmotor. De nem csak kedvenc jeleneteinket találhatjuk meg vele.

A Frinkiac tökéletes választás azoknak, akik megakarnak keresni egy konkrét jelenetet a sorozat első 15 évadjából. Sokkal könnyebb, mintha megpróbálnánk visszakeresni a több száz részből azt az egyetlenegy képkockát, amire szükségünk van vagy a Google keresőjében böngésznénk órákat utána. De annak is nagy segítségére lesz a Simson családos kereső, aki szeretne a sorozatból napi szinten idézni, vagy esetleg mémet gyártana a sorozat egy-egy jelenetéből. Utóbbit egyetlen egy gombnyomásra megtehetjük a Frinkiac segítségével. Az első 15 évad Simson családból több, mint 3 millió jelenetet indexelt, be a kereső így alapanyagból nem lesz hiány.

A kérdés csak az, hogy mit szól ehhez az egyébként nagyszerű kezdeményezéshez a Fox stúdió és nem-e távolítatja el az egész oldalt, ahogy van. Addig is még ez eldől, használjuk kedvünkre nyugodtan.

(Forrás: engadget.com)