Jump to content

Itt a Tesla saját Autopilot reklámvideója

2016. 01. 26. 10:00

Találós kérdés: Elénk jön a parkolóban, sőt be is parkol, felügyelet mellett haza is vezet helyettünk, majd felnyitja a garázsajtót és beáll a helyére. Mi lehet ez? A Tesla Autopilot hivatalos reklámvideója.

A Tesla autókhoz fejlesztett Autopilot igazi megváltás lehet azoknak, akik mindig is utáltak vacak, szűk helyekre parkolni. Rengeteg rajongói videó került fel a netre, ami bemutatja nekünk a Tesla autók lenyűgöző képességeit, ideje volt, hogy maga a gyártó is kijöjjön egy újabb reklámvideóval.  Persze így is eddig is tökéletesen működött a marketingjük, hiszen azért mindenhol megjelentek és bemutatták az autójuk ahol igazán számít, de azért mégis csak kezdet fura lenni, hogy a sok rajongói video mellett nincs saját komoly reklámvideójuk az Autopilot és a legújabb 7.1-es frissítéssel érkező Summon funkció bemutatására. Pedig ha belegondolunk egy kezdő Kickstarter projektnél is a legalapvetőbb húzásnak számít nemhogy egy ilyen komoly csúcstechnológiákat fejlesztő cég autójánál.

Nem is kellet sokat várni és a Tesla hozta is a saját hivatalos reklámvideóját kifejezetten az Autopilot bemutatására, amit alább már meg is tekinthetünk.

(Forrás: engadget.com)