Jump to content

Már Android készülékről is támogathatsz Kickstarter projekteket

2016. 01. 22. 13:00

Mostantól lehetőséged van Kickstarter kampányokat támogatni Android készülékedről egy direkt erre a platformra szánt app segítségével. Nagyszerű hír ez a Kickstarter projektet indítóknak, ám minden bizonnyal rémisztő a pénztárcádnak.

A Kickstarter által kiadott Android app segít felfedezni új projekteket, beszámol arról, ha egy általad kedvelt projektez tartozó információk frissültek és láthatod, melyek azok a kampányok, melyek után ismerőseid is érdeklődnek. Az alkalmazás ingyenes és letölthető (az iOS verzióval együtt) ezen a linken.

Mielőtt azonban vadul nekiesnél az appnak és beszállnál mindenféle jobbnál-jobb, érdekes és nagyszerű projekt közösségi finanszírozásába, ne feled el, hogy a Kickstarter nem kockázatmentes. Nincs garancia, hogy az általad támogatott projektek valóban el is fognak készülni és valóban eljutnak majd hozzád. Mint mindig, most sem árt, ha körültekintően jársz el, megválogatod, kinek és mennyivel akarod támogatni a céljait és szavazol ezzel bizalmat a megvalósításhoz.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József

(Forrás: engadget.com)