Jump to content

Így fogadták a SpaceX dolgozói a Falcon 9 landolását

2016. 01. 14. 16:00

„A Falcon leszállt”. Ezt a kijelentést hatalmas üdvrivalgás és kitörő öröm követte a SpaceX munkatársainak részéről, amit most bárki megnézhet egy közel 4 perces kis összefoglaló videóban.

A SpaceX decemberi küldetése sikeresen zárult, rengeteg ember kitartó és állhatatos munkájának köszönhetően, akik mind lélegzet visszafojtva várták, hogy munkájuk végül milyen eredményt hoz. Amikor pedig a Falcon 9 sikeresen landolni tudott az minden résztvevőnek hatalmas örömet okozott és persze utána jöhetett a jól megérdemelt ünneplés is.

A leszállás pillanatának feszültségeit és az azt követő önfeledt ünneplést természetesen megörökítették. Ezeket a felvételeket az alábbi 4 perces kis összefoglaló videóba sűrítve most mi is menézhetjük, átélhetjük egy picit a történelmi jelentőségű pillanatoknak a súlyát és örömét egyaránt. Ez a kis videó egyrészt segít szemléltetni azt a hatalmas teljesítményt, amit Elon Musk és a SpaceX összes munkatársa letett az asztalra, másrészt egyben a Falcon 9 kilövése köré épült PR munka megkoronázása is.

(Forrás: engadget.com)