Jump to content

Chrome-bővítménnyel a Csillagok Háborúja spoilerek ellen

2015. 12. 15. 16:00

Csillagok Háborúja itt, Csillagok Háborúja ott, trailerek, spoilerek ameddig csak a szem ellát. A net teli van a Disney közelgő új filmjével. Aki aggódott, hogy nem lesz kellőképpen beharangozva az új Csillagok Háborúja film az finoman szólva el volt tévedve. De mit tegyen az, aki nem szeretné ha szétspoilereznék neki a filmet mielőtt megnézhetné a moziban?

A Csillagok Háborúja jön szembe az emberrel gyakorlatilag már szinte mindenhol. Boltba sem lehet úgy elmenni gabonapelyhet venni, hogy ne futnánk bele minimum 3-4 termékbe, ami Csillagok Háborúja tematikába csomagolódott, sőt kedvenc reggelink is jó eséllyel ezt tette. Gyakorlatilag lehetetlen vállalkozásnak tűnik nem belefutni valamibe a film premierjéig.

A Google Chrome mégis segíteni próbál valahogy azokon, akik kerülni akarják a spoilereket legalább internetezés közben. Rendelkezésre áll egy „Force Block” nevű bővítmény, mely figyelmeztet, mielőtt egy olyan oldalt töltenénk be a böngészőnkbe, amin a Csillagok Háborújával kapcsolatos hírek, szavak szerepelnek (mint például ez a cikk). Persze, ha úgy döntünk mégis vállaljuk a kockázatott gond nélkül folytathatjuk az adott oldal megtekintését reménykedve, hogy ha mégis lesben áll ránk valahol a sorok között egy vérszomjas spoiler, akkor lesz lélekjelenlétünk időben új üres lapra váltani.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József