Jump to content

A Yahoo Mail kezelni tudja a Gmail fiókot is

2015. 12. 13. 10:00

Jó hír azoknak, akik a Yahoo Mail segítségével szeretnék egy helyre rendezni e-mailjeiket, hogy mostantól a Gmail fiókjukat is hozzákapcsolhatják a Yahoo levelező szoftveréhez.

Amikor a Yahoo bejelentette két hónappal ezelőtt, hogy a Yahoo Mail bővül más e-mailek támogatásával, akkor az újonnan indított app csak a Hotmail, Outlook és az AOL fiókokat támogatta. Most azonban, a Gmail – vitathatatlanul a legnagyobb rivális – is csatlakozott.

Köszönhetően a Yahoo mail új okos megoldásainak, az alkalmazás nem csak arra képes, hogy letöltse a legújabb 200 üzenetünket – valóban képes hozzáférni a teljes Gmail archívumhoz beleértve a csatolt tartalmakat is. A felhasználók számára egyetlen felületről elérhető az összes kontaktjuk és fiókjuk. Az új felület magában foglal egy okosabb kapcsolatrendező rendszert, továbbá az új jelszó nélküli Yahoo fiókkulccsal történő bejelentkezési eljárást is.

A Gmail támogatás a mai naptól áll rendelkezésre a Yahoo Mail rendszerében, nem csak a Yahoo Mail oldalán, de természetesen az Android valamint iOS applikációkban is.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József