Jump to content

Mi történik ha, egy 4 évest engedünk a kormányhoz?

2015. 12. 06. 16:00

Káosz és anarchia. Noha csak a Volvo új reklámjáról van szó. Annak bizonyítására, hogy mennyire szívós az új FMX teherautójuk a Volvo egy szerencsés 4 évesnek adta át az autó „kulcsát”.

Igazából persze szó sincs arról, hogy valóban a 4 éves Sophie nevű kislányt ültették volna be töréstesztre az autó volánja mögé. Csupán egy távirányítót adtak neki, melynek segítségével elnavigálhatja az egyébként több tonnás teherautót.

Az egész PR mutatvány, de annak egy igen ötletes manifesztálódása. Továbbá dicséret illeti a Volvo-t a különleges távirányító összehozásáért is, mely hozzáférést biztosított a kormányhoz, gázpedálhoz, sebességváltóhoz és kézifékhez is a kislány számára. El kell ismernünk, láthattunk már ennél haszontalanabb módon elköltött reklámbüdzsét is.

Az elkészült videó magáért beszél. Egyrészt bizonyítja, hogy az autó valóban rendkívül strapabíró, szó szerint egy házon is áthajtanak vele és szinte sértetlenül megússza. Másfelől tökéletesen reprezentálja, hogy miért is ne bízzuk rá a csöppségekre a vezetést.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József