Jump to content

Pebble óráival válaszolhat szöveges üzenetekre iOS-en

2015. 11. 24. 14:00

Néhány Pebble felhasználó, aki hozzákapcsolja okosóráját az iPhone-jához képes lesz válaszolni szöveges üzenetekre az eszközén keresztül. Amikor pedig azt mondjuk, hogy „néhány” felhasználó akkor tényleg csak egészen kevés emberről ugyanis van pár feltétele, hogy belekerüljön valaki abba a szűk keresztmetszetbe, akik kipróbálhatják a bétaszolgáltatást.

Először is a szolgáltatást csak akkor elérhető ha Pebble Time, Time Steel vagy Time Round modellek valamelyikével rendelkezünk, melyeket egytől egyig az idén bocsátottak forgalomba. Ezen felül AT&T havidíjas előfizetés is szükséges. Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor azon szerencsések közé tarozunk, akik képesek lesznek Pebble eszközükről válaszolni szöveges üzenetekre hang vagy előre rögzített üzenet segítségével.

Ezek az első olyan eszközök melyeket nem az Apple gyártotta okosórák mégis képesek működtetni ezt a funkciót iOS készülékekkel. A szolgáltatás eléréséhez szükséges frissíteni a készülék szoftverét valamint a Pebble Time iPhone appját is.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József