Jump to content

1TB tárhely a Google-től az étterem kritikusoknak

2015. 11. 16. 10:00

A Google-nek megvan házon belül a maga riválisa a Yelp és a TripAdvisor szolgáltatásainak személyében.  A keresőmotor-óriás azt reméli, hogy egy minőségibb jutalmazási rendszer bevezetésével ösztönözni tudja az embereket, hogy továbbra is mindent naprakészen tartsanak.

A Google korábban is nagyra értékelte az emberek erőfeszítéseit és hozzájárulását. Most további bónuszokat biztosít azoknak, akik a legtöbbet teszik. Minden előzetes, amit írsz pontot fog érni, Fotók feltöltése, új helyek hozzáadása az adatbázishoz és az emberek kérdéseinek megválaszolása úgyszintén további pontokat hozhat a konyhára.

A pontok gyűjtögetésével jogosulttá válsz versenybe szállni egy új Nexus handsetért. 49 pont felett hozzáférhetsz egyes Google termékek bétáihoz. Ha több mint 100 különböző helyszínről átfogó előzetest produkálsz, akkor 1 TB tárhelyet kapsz a Google Drive Storage-hoz. Akik itt nem állnak meg és tovább gyűjtik a pontokat, megkapják az esélyt, hogy részt vegyenek a ’Local Guides’ csúcson, mely a cég campusán kerül megrendezésre. Ha kíváncsi vagy hogyan áll a ranglista, frissítsd a Goggle maps appot az Android vagy iOS készülékeden, és nézd meg a Constributions fület.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József