Jump to content

Nem kimondott siker az Apple Music

2015. 10. 20. 14:00

Az érem egyik oldala, hogy az Apple Music statisztikái között nagyon jól hangzik, hogy a szolgáltatásnak máris 15 millió felhasználója van. A másfelől azonban a júzerek több mint fele még mindig az ingyenes kipróbálási időszakot élvezi.

Miután Tim Cook informálta a The Wall Street Journalt az Apple TV jövőheti érkezéséről, a vezérigazgató arra is ráért, hogy kicsit meséljen az Apple Music jelenlegi állásáról. A szolgáltatás agyondicsérése közben hangzott el a fentebb már elmített 15 milliós szám, mely szerény ferdítése az Apple Music valós népszerűségének.

A cég által nagylelkűen elérhetővé tett 3 hónapos kipróbálásban részt vevők teszik ki a 15 millió felhasználó nagyobbik felét, egész pontosan 8,5 millió feliratkozót. A szolgáltatást még csak tesztelőket a statisztikába bele nem számítva viszont már csak nagyjából 6,5 millió iPhone, iPad és Mac tulajdonos érzi úgy, hogy a havi előfizetési díj megéri a pénzét. Vagy csak elfelejtették visszamondani a szolgáltatást az ingyenes időszak lejártát követően.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra