Jump to content

Újabb íves Galaxy-ra utalgat a Samsung

2015. 07. 28. 13:00

Úgy tűnik mégiscsak lesz valami a dologból. A Samsung egy rövid teasert közölt nemrégiben, melynek alapján úgy sejtjük, hogy augusztus 13-án egy újabb nagy, íves Galaxy bemutatójára számíthatunk.

Már korábban felrebbent néhány pletyka, melyek szerint a Samsung megint kiforralt valamit az Apple elleni háború következő fegyvereként. A híresztelésekből az sem maradt ki, hogy ezt a bizonyos valamit a Samsung augusztus folyamán mutatja be.

Most kiderült, hogy a pletykáknak legalább egy része igaz. A koreai technológia óriása egy második Galaxy Unpacked eseményt jelentett be nemrégiben, mely New York City-ben kerül megrendezésre augusztus 13-án.

Arról egyelőre nem sokat tudunk, hogy mi is lesz az esemény főszereplője, ám a teaserhez tartozó kép egy íves, nagydarab készülék körvonalait sejteti, így a tippünk egy Galaxy S6 Edge+. Másik lehetőségként felmerült, hogy a Galaxy Note sorozat frissítése mutatkozik majd be, melynek szintén lassan ideje lenne. Bármi is legyen a bejelentés tárgya, egyben biztosak vagyunk: tudósítani fogunk róla.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra