Jump to content

Megjött a Steve Jobs: The Man in the Machine trailer

2015. 07. 26. 10:00

Már nem kevesen dolgozták fel ilyen vagy olyan formában a hollywoodi nevek közül Steve Jobs kalandos életét. A frissen készülő munkák közt van Aaron Sorkin Michael Fassbender főszereplésével gyártott mozija, ám az októberben megjelenő film nem az egyetlen, mely érdemes lehet a figyelmedre.

A konkurens Jobs dokumentációk közül talán a legjelentősebb mutatkozott most be, mely az SXSW filmfesztiválon volt először látható. Igen, ugyanarról a moziról van szó, melyet az Apple SVP-je, Eddy Cue „gonoszkodónak” nevezett. Hát tessék, itt van egy kis ízeltő a Jobs-szal állítólag méltatlanul bánó filmből.

Az Oscar-díjas Alex Gibney keze alatt készülő The Man in the Machine egyáltalán nem nagy vizionáriusként ábrázolja az elhunyt vezérigazgatót. It egy gátlástalan vezér áll a porondon. „A cuccait szerették az emberek, nem őt magát.” – mondja az alábbi trailer narrátora, mely egybecseng azzal, amit Gibney hallott, amikor meginterjúvolta Jobs néhány egykori beosztottját és munkatársát. A dokumentáció Sorkinét egy hónappal megelőzi a mozikban és egyes helyeken már szeptember 4-től megtekinthető lesz.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra