Jump to content

Csupa mosolygó gyerkőc a Windows 10 első reklámja

2015. 07. 22. 12:00

Mivel a Windows 10 megjelenéséig alig több, mint egy hét van hátra, a Microsoft tegnap este elérkezettnek látta az időt, hogy beindítsa az új operációs rendszer reklámhadjáratát. Az elsőként kiadott promóciós kisfilm csupa gyermeki vidámságot hoz.

Sokkal emberközelibb reklámot hozott össze a Microsoft, mint a hírhedt Jerry Seinfeld/Bill Gates promók esetében, melynek középpontjában az a generáció áll, mely már érintőkijelzőkkel a kezében, a technológia végtelen gazdagságát élvezve nőhet fel.

Mint egy komoly indulásnál szokásos, ez még nem a dolgok vége. A Microsoft egy sokmillió dolláros hadjárattal készül a Windows 10 népszerűsítésére. A nagy összefoglaló téma ezúttal: „azok az emberek, akik képesek tenni”, írta meg a ZDNet.

A szoftveres óriás valószínűleg a Windows 10-et sokkal egyszerűbben tukmálja majd rá fogysztóira, mint a Windows 8-at, melynek megosztó, drámai újdonságaihoz képest az új OS felhasználói felülete egy kicsit visszalépett. További előny, hogy a Windows 10 ingyenes lesz a Win 7, 8 és 8.1 felhasználói számára. A W10-et július 29-én először a Windows Insider program résztvevői kapják meg, majd fokozatosan mindenki más is világszerte.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra