Jump to content

Reddit AMA az új szabályozásról

2015. 07. 15. 16:00

A Reddit mostanában egy zűrzavar. A dolgokat először a népszerű Victoria Taylor elbocsátása kavarta fel, majd a ki nem fizetett moderátorotok kezdtek el subredditeket törölni végül a vezérigazgató Ellen Pao is kilépett, hogy a társalapító Steve Huffman vegye át a helyét. Ideje kicsit tisztázni a dolgokat.

A Reddit ügyei mostanában nem éppen úgy zajlottak, hogy az méltó legyen saját maguknak adott titulusokhoz, miszerint ők az „internet címlapja”. Most a cég kétségbeesetten próbálja kitalálni, hogyan kezelje saját rémes helyzetet és az egyes sértő tartalmakat, mely új rendszer tisztázására július 16-án egy AMA (Kérdezz bármit) beszélgetést szerveznek.

Az esemény bejelentésében a társalapító Steve Huffman kitért az oldal „gyűlöletes” részeire is: „van a dolognak egy sötét oldala is, olyan közösségek, mely céljai kifogásolhatóak és mi sem vagyunk kötelesek támogatni őket. Emellett arról is meg vagyunk győződve, hogy ezeknek a társulásoknak semmi helye nincs a platformunkon.”

Tekintetbe véve, hogy a közösség mennyire érzékenyen reagált eddig is a változásokra, érdekes fejlemények várhatóak ismét.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra