Jump to content

A Steve Jobs trailere a Szociális hálóra emlékeztet

2015. 07. 03. 14:00

Ezt megelőzően májusban vethettünk egy rövidebb pillantást arra, hogyan is néz majd ki Micheal Fassbender Steve Jobs szerepében Danny Boyle készülő filmjében. Most egy egész trailer ad ízelítőt a moziból.

A film stáblistája egy egész sor nagy nevet vonultat fel majd. Forgatókönyvíróként ott lesz Aaron Sorkin, a Szociális hálót és Az elnöke embereit kiagyaló mester, az életrajz főszereplője, Michael Fassbender Jobsként, Seth Rogen, mint Steve Wozniak, Kate Winslet az Apple korábbi marketing vezetőjének, Joanna Hoffmannak szerepében, míg Jeff Daniels az Apple ex-vezérigazgatóját, John Sculley-t alakítja majd.

A dolog egyelőre sokkal vonzóbbnak tűnik, mint az Ashton Kutcherrel készült Jobs film (amiről nem is szeretnénk ennél egy szóval sem többet beszélni). Sorkin gyorstűzszerű dialógusainak és Boyle rendezésének kombinációja reményt ad arra, hogy David Fincher Szociális hálójához hasonló remekművet kapjunk. A Sorkin korábbi mesterművének zseniálitása szerintünk részben abban állt, hogy a Facebook alapításának sztoriját hűen adta vissza, mégis szinte shakespeare-i mélységekben járt néha. Tudva, hogy mennyire drámai volt Jobs élete alighanem bőven lesz alapanyag, melyet felhasználva Sorkin tehetsége kibontakozhat.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra