Jump to content

A Facebook szivárványos szűrővel ünnepel

2015. 06. 27. 10:00

Ha szeretnéd kifejezni támogatásodat az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának döntése iránt, akkor a Facebook most egy tökéletes eszközt ad a kezedbe. Az azonos neműek házasságának 50 államban legalizásával való egyetértésedet szivárványos büszkeséggel viselheted.

A Facebookba bejelentkezve vedd az irányt a facebook.com/celebratepride oldalra, ahol megszerezheted profilodra saját szivárványos banneredet. A Facebook alapítója, Mark Zuckerberg és sok más nagy jelentőségű személyiség is ünnepli a törvényt a szociális médiában.

Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook egy tweetben fejezte ki örömét: „A mai nap hatalmas győzelem az egyenlőség, a tolerancia és a szeretet nevében.” Hasonlóképpen a Microsoft vezetője, Satya Nadella is pozitívan értékelte az eseményeket Twitteren: „Történelmi pillanat és nagy lépés ez az egyenlőség felé vezető úton Amerikában. #LoveWins (#aszeretetgyőzelme)” Reggeli beszédében Barack Obama elnök úgy beszélt a Legfelsőbb Bíróság döntéséről „mint villámcsapásként érkezett igazságtételről.”

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra