Jump to content

A Microsoft kormeghatározója a Bing képkereséseiben

2015. 05. 28. 16:00

Mindannyian szórakoztunk már éppen eleget a Microsoft próbálkozásával, hogy meghatározza korunkat arcvonásaink alapján. Miután a kísérlet sokakat halálosan megsértett néhány indokolatlanul kiosztott plusz évtizeddel, addig nem kevesen örültek virágzó fiatalságuknak.

A Microsoft a kormeghatározó fogadtatását úgy látszik, összeségében pozitívként könyvelte el, így szeretné új szintre emelni a még mindig kissé pontatlanul működő projektet. Ezt követően a kormeghatározót nem kell külön felkeresned, ha egy a Bingen talált képen szeretnéd megtudni hány évesek (körülbelül) a rajta szereplők. Helyette a Bing keresésbe kerül a trükk.

Mást se kell tenned, mint megtalálni a kiválasztott képet, melyet kiválasztva innentől a #HowOldRobot automatikusan megtippeli, ki, hány születésnapot hagyott már a háta mögött.

A feature már egészen biztosan elérhető Észak-Amerikában, ám Európába egy kicsit akadozva, később jut csak el. Ha találkozol vele, ne vedd nagyon a lelkedre a tévedéseit, hiszen ha mosolyogsz egyáltalán nem tűnsz 15 évvel öregebbnek a valós korodnál!

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra