Jump to content

Pizzarendelés emojival

2015. 05. 14. 12:00

Amerikában minden eddiginél egyszerűbb lesz a pizzarendelés a Domino szolgáltatásától. Elég egy pizza emojit tweetelnie az ott élőknek ahhoz, hogy már induljon is a friss, forró Domino pizza.

Amerikában már lehet pizzát rendelni XBox One-ról vagy Pebble okosóráról, ám az emoji segítségével történő rendelés még új dolog. Az étteremlánc kedden jelentette be, hogy fogyasztóinak hamarosan alig kell többet tennie, mint tweetelni a pizza emojit a rendelés leadásához.

Hogy pontosak legyünk: csak először lesz több a teendő. Ekkor is azonban csak annyit kell tenni vásárlóként, hogy létrehoz az ember egy Domino Pizza Profile fiókot és beállítja az „Easy Order” (Egyszerű rendelés) funkciót. A következő lépésben a fiókot össze kell kötni a Twitterrel és már kész is. Elég annyit tweetelni, hogy #EasyOrder a @Dominos számára. Ha pedig ez túl sok karakter lenne, akkor egy pizza emojival is beérik a tweetben az előbbi helyett.

Ez közt követően érkezik egy üzenet, melyen keresztül a rendelést meg kell erősíteni és voilá! Máris úton a frissen sült pizza. A #EasyOrder már elérhető, míg az emojis rendelésre jövő szerdáig, május 20-ig még várni kell.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra