Jump to content

A Reddit új csapata eredeti videókat fog csinálni

2015. 05. 08. 10:00

A Reddit szeretne túllépni azon, hogy helyet ad néhány linknek és kommentnek, így saját, eredeti tartalmakkal szeretnék kiszolgálni közönségüket. A feladat egy újonnan létrehozott csapatnak jut majd, akik videókkal gyártásával vágnak bele a projektbe

A Reddit szociális oldala megújulóban van. A cég létrehozott egy új csapatot, akiknek a feladata eredeti videók gyártása lesz. A készülő tartalmak először főleg az Ask Me Anything (Kérdezz bármit) jellegű műsorokra fókuszálnak majd, ám idővel szeretnék ezt kiterjeszteni subredditek történeteinek összefoglalására és egyes felhasználók tevékenységére is. Ha láttad esetleg az „Explain Like I'm Five” (Mondd el, mintha ötéves lennék) adaptációt, akkor sejtheted, hogy a Reddit milyen irányt célzott meg.

Egyelőre nehéz megítélni, hogy az ötlet mennyire nyeri majd el a közösség tetszését, akik inkább aktív vitákhoz és beszélgetésekhez vannak szokva, mint igényes prezentációkhoz, ám a Reddit mindenképpen szeretné kikísérletezni, hogy van-e értelme ebbe a vonalba több energiát és pénzt is fektetni.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra