Jump to content

Daniel Radcliffe is szerepel a BBC GTA filmjében

2015. 04. 22. 14:00

A pletykák igaznak bizonyultak. A BBC műhelyében készülő Grand Theft Auto dráma két igazi sztár szereplésére tarthat számot. Egyikük, Daniel Radcliffe a Rockstar Games társalapítója, Sam Houser szerepében fog feltűnni, míg a többi kiderül a cikkben.

Daniel Radcliffe ellenlábasa Bill Paxton lesz, aki a Nightcrawler (Éjjeli féreg) és az Edge of Tomorrow (Holnap határa) filmekben is megcsillogtatta már a tehetségét. Szerepe szerint Paxton Jack Thompsont alakítja majd, az egykori amerikai ügyvédet, aki híres kampányt indított a videójáték franchise ellen.

Amikor a projekt híre először felreppent, sokan nem tudták még, mit várjanak. A BBC megfilmesíti a Grand Theft Auto-t?! Úgy tűnt a dolog, hogy PR-katasztrófa van készülőben. Guy Cocker azonban, aki nagy erőkkel dolgozik a műsoron gyorsan tisztázta, hogy a játék megalkotása kapja a fókuszt.

Ma a BBC megosztott néhány további részletet is. Például a tervezett cím jelenleg a „Game Changer”, míg a dolog elsősorban a játéksorozat kulturális hatását szeretné a dráma boncolgatni ahelyett, hogy a design és kódolás nem éppen moziba való „izgalmát” tárná fel. További érdekesség, hogy a műsor kimondottan a felnőtt közönségnek szól, így nem valószínű, hogy a hatórás hírek után közölné közvetlenül majd a csatorna.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra