Jump to content

Szavazz az első Facebook Football Awards győzteseire

2015. 04. 18. 16:00

A Facebook elindította saját football díját, mely lehetővé teszi a világon mindenhol a szurkolók számára, hogy szavazzanak kedvenc játékosaikra, menedzsereikre vagy éppen klubcsapataikra.

Az egyszerűen csak Facebook Football Awards néven indított kezdeményezés lehetőséget ad arra, hogy a rajongók megszavazzák, ki szerintük az év játékosa, az év legjobb fiatal játékosa, az év menedzsere és kiknek jár az idei legjobb klubcsapat cím, sőt az év folyamán látott legjobb tartalomról is dönthetnek. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor összeállíthatod álomcsapatodat a BT Sport Best XI díjához.

Ezeken kívül díj jár az év legnagyobb focirajongójának is, melyet a Mirror szponzorál, sőt jutalomban részesül az a klub és az a játékos is, akik a szezon folyamán a legjobb módon használták ki a Facebook adta lehetőségeket.

A szavazás már elérhető és egészen május 1-ig az is marad. Ha szeretnéd te is letenni a voksodat, akkor látogass el a Facebook oldalára ezen a linken vagy szavazz a BT Sport/Mirror Football oldalain keresztül, akik partnerként vesznek részt a Facebook eseményében.

Forrás és fotó: thenextweb.com

Írta: Ambróz Nóra