Jump to content

A Reddit kommentek már beágyazhatóak az oldalakon

2015. 03. 24. 14:00

A Reddit igazi aranybánya lehet, ha meme-ekre vagy friss és ropogós hírekre vadászol, így a platform szeretné mától egyszerűbbé tenni a kommentek más oldalakon való megosztását a beágyazás lehetőségének megadásával.

Ahelyett, hogy másolnál és beillesztenél, majd formáznád a szöveget, innentől egyszerűen beágyazhatod a kommentet egy kis ablakban, mely csinos külsővel jelenik meg blogodon vagy weboldaladon egy linkkel együtt, mely a kommentekre mutat.

Ahhoz, hogy az ehhez szükséges kódot generáld egyszerűen csak kattints a komment permalinkjére és válaszd ki az embed vagy beágyazás lehetőséget, melyen keresztül megkapod azt a kódot, amit be kell másolnod. Ilyenkor arra is van lehetőséget, hogy a szülőkommenteket is benne foglald az ablakba. (A kommentek, melyekre válaszoltak.)

A Reddit elmondása szerint a beágyazott tartalom ezt követően mutatni fogja, ha szerkesztik a hozzászólást, így ha valami olyasmit szeretnél megosztani, ami esetleg idővel változhat vagy valószínűleg törlésre kerül, akkor továbbra is jobban jársz a hagyományos másolós-formázós vagy screenshotos eljárással.

Ennek ellenére azonban a feature hasznosnak tűnik és biztosan lesznek olyanok, akik nagy hasznát veszik, amikor egy cuki állatot vagy egy okos kommentet szeretnének belinkelni.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: userscripts-mirror.com és giveupinternet.com

Írta: Ambróz Nóra