Jump to content

A Facebook felvásárolta a TheFindot

2015. 03. 14. 16:00

Számíthatsz rá, hogy a jövőben többet vásárolsz a Facebook reklámjai miatt, mint valaha. Vagy legalábbis abban reménykedik a cég, hogy ezt fogod tenni, melynek oka, a mai sikeres felvásárlásuk lesz.

A mai napon az online vásárlási lehetőségeket kínáló oldalt, a TheFindot felvásárolta a szociális háló. Mindkét cég egyetért abban, hogy az üzleti kapcsolat segíteni fog abban, hogy az általad látott reklámok a FB-on relevánsabbak legyenek a számodra.

A Facebook a következőképpen nyilatkozott:

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy tető alá hozhattuk a TheFindot és a Facebookot. A TheFind tehetséges csapata már létrehozott egy sikeres keresőmotort, mely az embereket a termékekkel köti össze. Közösen azt reméljük, a Facebook reklámjai relevánsabbak és jobbak lehetnek a fogyasztók számára. A feladatunk, hogy összekapcsoljunk embereket másokkal, témákkal, cégekkel, márkákkal és egyre inkább olyan termékekkel, melyek felkelthetik az érdeklődésüket. Pont ezt szeretnénk tenni a TheFinddal közösen a legénységben.”

Ami a TheFind fogyasztóit illeti, az oldal néhány héten belül offline-ná válik, így most használhatják ki a vásárlás utolsó napjait.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: twitter.com és apps.volusions.com

Írta: Ambróz Nóra